»

tisdag 22 november 2011

Gårdagens frustration måste ut! by AC


Gårdagen var ett total kaos för mig med ett avslut på kvällen i att säga upp bekantskapen med en vän som anklagade mig för de ena och andra, vilket resulterade till ilska och frustration.


Gårdagens frustration och ilska blev dagens underbaraste orgasmer!

En kille kommer på besök, vi tar en kopp kaffe och pratar lite om tiden som har gått sen senast vi sågs (det var ett bra tag sedan nu) Min väninna lämnar lägenheten och vi fortsätter prata, jag något nervös då det var ganska uppenbart vad jag hade i mina tankar, han förstod så väl var jag tänkte på, han började massera mig och gjorde mig lite mer avslappnad.

Ni kan ju tänka er vad vi fortsatte sedan ? jo sovrummet såklart!
Det var de bästa ja gjort på länge! Behövde inte tänka på honom utan bara koppla bort och låta gårdagens ilska försvinna med orgasmerna som sköljde över min kropp.


Hela min kropp ler just nu och jag är som i ett töcken! underbar känsla, det var alldeles för länge sedan denna känsla infann sig i min kropp.


Jag måste bara göra reklam för magic wand! även fast killar är bra, så slår killar aldrig en magic wand, iaf inte i mitt tycke! i varje kvinnas byrålåda borde en sådan finnas!


Nu ska jag fortsätta kvällen med kaffekoppen i handen, min leende kropp i gott sällskap till en film.

/ AC

4 kommentarer:

AC sa...

måste tillägga att denna underbara leksak använde han på mig! så mycket härlig leksak när man är två också såklart!

Svenne sa...

En liten varning!
På bilden ser det ut som den är nätdriven och det vill jag absolut varna för i så fall. Att ansluta en sådan utan jordfelsbrytare kan bli det sista man gör i livet om man har otur.
/Den lille elektrikern

TinaW sa...

Svenne har en poäng där. Det har faktiskt skett en o annan som fått stötar, då fontänorgasmerna flödat eller det blivit allt för vått.
En kondom över toppen o en bit ned på handtaget skyddar mot sånt, men inte oförsiktigt användande i badrum o andra ställen med vatten.

AC sa...

tack för tipset! det har jag inte ens tänkt på! kondom använder jag ALLTID på! men tack!