»

måndag 22 november 2010

Fröken rekommenderar..

Som jag skrev tidigare idag här på bloggen så har fröken haft fullt upp i helgen.. Fullt upp av att njuuuta vill säga :)


Det tog ett par år(!?) men nu fick jag äntligen tummen ur och gav mig fan i att kolla hur den här G-punkts mackapären funkar.. Och jaa.. kan inte säga annat än - Läs min recension nedan.. phu! :)

ROCK CHICK
Leksaken för tjejer att gunga, gunga gunga på för att nå högre sensationer.Den böjda delen förs in, pressar då mot G-punkten (eller området däromkring) medan den räfflade delen, den med vibrationer från en ettrig RO-80 bullet, retar klitoris.

Helt vattentät är den oxo så den kan med fördel lekas med i badet..


Utseende - 6/10
Den är inte vidare snygg, inte vidare upphetsande att se på. En ROCK CHICK ser ungefär ut som de där solskyddsförpackningarna som det är meningen man ska ha runt handleden på stranden.. och har nästan exakt samma form och storlek som Rude Boy, prostataleksaken för honom.

Känslan i handen - 9/10
Dess yta är lite sträv, tillverkad i silikon. Den är mjuk men känns ändå stadig. Man får bra grepp om den..

Diskret - 8/10
Ja, den ser ju inte ut som en typisk dildo direkt.. Och den kraftiga vibratorn i den, RO-80 är i det närmaste ljudlös.. Att du sedan själv vill skrika högt när det går för dig är ju inte ROCK CHICKens fel eller hur?

Känslan i kroppen - 10/10

Ja den får en 10!.. Alltså..10? Joo fan.. det blir en 10a!

Att föra in den böjda delen (med ev glidmedel på) och så greppa tag om den räfflade delen, föra den in och ut så den pressar mot G-punkten.. lovely! Sedan när man vill ha mer, starta vibratorn och låta den börja 'gnussa' mot pärlan.. om och om igen.. :D

En ROCK CHICK är det meningen att man ska sitta på, gunga på fram och tillbaka.. men själv gillar fröken att ligga ned, sätta handflatan mot, pressa inåt och gnugga, reta med allt större tryck..

Joddlar på mindre än 5 minuter :)


Slutkläm - 10/10

UNDERBAR!

Tips.. Då den inre delen retar mot G så är det stor risk för kraftig 'blöta'.. därför rekommenderar jag er som vill prova att ha den med i badet.. Lägg er ned, upp med fötterna på badkarskanten och släpp loss!

Detta är en leksak jag även kan rekommendera för par..
För dig kille som är osäker på hur du ska föra dina fingrar över den lilla pärlan när ni pysslar med petting.. Styr i stället en ROCK CHICK! Sätt bara din handflata mot och gnussa.. LOVAR att din tjej kommer tacka dig med ett nöjt leende :)

....

Som en liten bonus efter denna lilla recension kan ni som vill, köpa en alldeles egen ROCK CHICK hos Bubblans vän PLEASME. Nämner ni dessutom 'bubblan' vid kassan så bjuder PLEASME & Bubblan på ett vattenbaserat glidmedel (värde 79kr)

Vet inte vad ni sitter där och väntar på? Tomten?


/ Fröken H - tillfredställd och snart redo för ytterligare ett långt bad med sällskap ;)

7 kommentarer:

R sa...

blir ju lite sugen på att skaffa en till henne, och kill-modellen till mig. Snacka om succe!

Tina W sa...

Hur länge sedan var det som vi berättade om RockChick? ;-)

En del tar lite extra lång tid på sig, innan de "hittar" till denna leksak! :D

Tina & Lotta

Fröken H sa...

R.. jo ;) brukar tipsa om det till par.. sitta där med en 'varsin' uppstoppad och gunga i takt :)
och då båda är 'handsfree' leksaker kan man ju smeka och pilla på varandra samtidigt :)

WAMPIsbruttor.. Jo men va faaan.. Vet Ni hur många leksaker jag testat det senaste året? Denna Rock Chick har jag liksom inte trott på och därför lagt åt sidan.. Vilket jag nu ångrar kan jag lova.. men men bättre sent än aldrig ;)

/ H

R sa...

Det får nog bli så....En bra födelsedagspresent kanske? Fyller ju trots allt år idag!

Fröken H sa...

GRATTIS!
(fast nu vet jag ju inte om det är du eller frugan du menar som fyller ;).. men i vilket fall.. GRATTIS!

Anonym sa...

det är jag, Frun fyller om ett par veckor :)

Lun sa...

Beställd så får vi se vad hon säger när tomten kommer med den.