»

söndag 14 november 2010

Test av CB-6000

Vi har fått mail av en kille som bär en sån där plastbur som vi skrev om tidigare. En CB-6000 kyskhetsbur och han har skrivit ett litet omdöme enligt vår vanliga betygsskala, men också en liten rapport som kommer under veckan, för vi har av vissa skäl väldigt svårt att testa denna sak på oss själva!


Utseende - 8/10
Genomskinlig plast som lite liknar en kuk och är formad för att fyllas med en som inte får leka mer!

Det hårda akrylplaströret är ca 63.5 mm långt och 35 mm i diameter. Försett med en öppning för urinering och tre ventilationshål på varje sida vid roten. En av 5 olika öppna ringar väljs för att passa runt bakom pungen och tillsammans med röret blir det en svårforcerat kyskhetsbur.

Ringarna är 50 mm, 47.5 mm, 45 mm, 41 mm och 38 mm. Genom att välja rätt ring och plocka samman den med överdelen som har två halvor med två stift vid sidorna i den ena och mittstiftet som finns i 4 olika längder med egna distanser, pusslas delarna ihop för att passa mannen som skall bära buren.

När delarna satts ihop, låses mittstiftet med ett hänglås eller numrerat engångslås i plast. Då ligger bulorna mellan ringen och röret och kan inte dras ut om rätt kombination av ring och distans valts. Kuken ligger inne i röret och nås inte för någon större stimulering så det blir någon orgasm. Plastlåsen är främst till för att användas när man flyger, för då blir det inga metalldelar alls för själva CB-6000 är helt i plast.

Känslan i handen - 2/10
När det sitter på så känner bäraren inte så mycket av sin kuk. Givetvis går det att röra bulorna, men ollonet ligger dolt innanför plasten och stimulering till orgasm är i de flesta fall omöjlig. Frustrerande att ha på sig, för kuken känns betydligt mer när jag rör mig, men ändå är den oåtkomlig för beröring. Går att röra röret så det stimulerar kuken lite, men aldrig så jag lyckats få någon orgasm!

Diskret - 9/10
Om CB-6000 ligger framme är det säkert lätt att räkna ut vad det skall vara till. Däremot är det väldigt diskret innanför kläderna. Knappast synlig om det så skulle vara badshorts eller vanliga långbyxor.

Känslan i kroppen - 1/10
Mannen kan bli kåt och få erektion, men det blir ingen orgasm och ofta gör det ont i kuken om den är såpass stor, så CB-6000 blir trångt. Finns även en kortare modell som heter CB-6000 s.

Slutkläm - 10/10
En leksak för dem som gillar kyskhetslekar och säkert en av de bättre om man enbart ser till förmågan att nyckelbäraren lätt kan se om det varit av. Däremot är det inte alls någon konstruktion som håller kvar den som vill bryta sig ut. Plasten är seg och hållbar, men det behövs inga kraftiga verktyg för att bryta av pinnen som låset sitter genom. Troligen enbart rent stål som gäller om man verkligen vill vara mer inlåst, men även det går att forcera. Tar bara lite längre tid!


1 kommentar:

Anonym sa...

i think cb6000 is best.