»

tisdag 11 oktober 2011

Bästa leksaken?

Det kom ett mail, eller egentligen en kommentar till inlägget "klibb o klet"

Vilka leksaker är bäst, enligt er som har leksaker?
Själv har jag bara en "vanligt" rak Sofia från Belladott.

// Nyfiken tjej

Vi hade varit jätteglada om vi kunde säga att just denna leksak var den bästa. Även sexbutikerna hade glatt sig om de enbart kunde ha en enda artikel som alla gillar. Nu börjar säkert "Nyfiken tjej" och alla andra som läser, att förstå vad svaret kommer att bli?

Om vi vill göra det enkelt för oss, så svarar vi bara, att det får du lista ut själv! Nu är vi givetvis snälla och hjälpsamma.
Det gäller att först analysera sig själv.

Vad gillar jag?
Hur smeker jag bäst mig själv?
Då kommer du säkert på att det varierar från gång till gång. Ena dagen känns det underbart att få något in i fittan. Nästa dag räcker det med enbart mjukt smek över hela området runt klitoris.

Där kommer problemet, med sexleksakerna. Finns ingen multimaskin som gör precis som du vill, från gång till gång.

Skall vi ändå försöka rekommendera några stycken, så blir det dem här;

Rabitten. Rör sig både på ut o insidan av fittan. Går att justera vibrationerna så det blir mer intensivt och känns mer mot g-punkten eller klitoris. Ett råd är att klämma och känna på rabitten, innan du börjar leka med den.
Kolla ordentligt hur du justerar vibrationerna och testa så du precis vet vilken knapp som gör vad. Ett litet råd som du kommer att uppskatta, då du är precis nära en orgasm och vill ändra vibrationerna lite. Inte läge att göra fel då! På bilden en Eclipse Twin Turbine som kostar ca 600 Kr.Det lilla ägget med en sladd till kontrollen. Liten och nästan skrattretande. Nu är den givetvis inte alls så oskyldig. Lägg den mot klitoris och justera upp vibrationerna. Tar nog inte allt för lång tid innan du får en orgasm och det till priset under 200 Kr!
Finessen att det också kan placeras gömd i trosorna och göra en tvättdag eller tråkigt regnig promenad betydligt roligare. Det är sånt du kommer på efter lite testande.
Gillar du dessa små leksaker, så finns det även varianter, som Power Bullet. Ingen sladd och därför väldigt diskret. En leksak som kan få vara med både på resan och jobbet! Omkring en 100-lapp får du ge för den, så det kan vara frestande att köpa ett par i olika färger, för att matcha kläderna eller humöret!
Ungefär på samma sätt fungerar Wi-Wibe. Betydligt mer teknisk, då det går att ställa in olika vibrationsmönster och att den samtidigt stimulerar både klitoris och g-punkten.
Inte ens några batterier att hålla reda på! Laddas i vägguttaget och ger sen en lång skön lekstund. Betydligt dyrare, för den kostar runt 1000-lappen. Priset kanske avskräcker, men tekniken och kvalitén gör den ändå prisvärd. Sen får du även händerna fria, att göra något annat!

Är du intresserad av lite större saker och gärna vill ha med något i badet/duschen?
Då kan Clear Stone vara din nya "partner"! Sugkopp så den fäster på de flesta släta, hårda ytor. Ingen motor och därför inga batterier. Kan både göra djupdykningar i badkaret och vara med när duschmunstyckets vattenstrålar smeker skönt över fittan. 300 Kr får du ge för att uppleva flera sköna stunder av en alltid villig dong.

Litet urval på olika leksaker som säkert kan ge dig mer än en AHAA-upplevelse. Alla går att leka solo, men även tillsammans med en partner. Många gånger begränsas möjligheten till variation i sexlivet av våra egna inskränkningar och brist på fantasi. Det är inte priset på leksakerna, som gör att det blir så där superskönt. Många gånger kan en ny sexleksak ge dig en betydligt skönare upplevelse, än de du haft förut.

Glöm för den delen inte glidmedel! Några droppar från en flaska med värmande eller förföriskt doftande droppar både förhöjer känslorna och gör det skönare för både tjejer och killar.

Vill du ha mer råd och information om olika leksaker, så kan säkert vår samarbetspartner Pleasme ge dig det. Bilderna på leksakerna har vi lånat från dem.

Kommentera gärna med tips på dina favoleksaker men även misslyckade köp...

8 kommentarer:

Ellen-Karin sa...

Min favorit är en som påminner om den här: http://pleasme.se/webbshop/index.php/home?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=113&category_id=45

Min är bara något större. Och röd. Jag gillar hur den känns. Inte för stor, men tillräckligt för att kännas. Jag föredrar en utan vibration, vilket jag annars antar är en smaksak. Jag gillar att den är skön att använda tillsammans med min partner. Antingen att han använder den på mig eller att ha den i fittan vid "äkta vara" i baken. Eller för den delen i fittan när jag knullar honom. Han är förresten en likadan och är också rätt förtjust i den.

Anonym sa...

Jag funderar på en clear stone... men den kanske är för stor för bak lekar? :)

Hookah sa...

Crystal Clear är likt Clear Stone.
Köp inte den största dildon bara så ska du nog kunna ha den i sheriffen. =)

Anonym sa...

Hur mycket skiljer i omkrets? :)

allvetaren sa...

3,5-5cm ..

Anonym sa...

Haha hade inte förväntat mig ett helt inlägg men jag uppskattar verkligen att ni gav mig ett ordentligt svar och gav mig lite av eran tid! Tack!

// Nyfiken Tjej

pösi sa...

Hej. Jag har bara en liten fråga.. Kan man använda en isglass som "dildo" utan probelm?

TinaW sa...

Inga större problem att använda "isglassdildo" då det gäller kylan, om den rörs ut o in. Däremot är troligtvis inte ämnen som glassen tillverkats av, inte så bra för bakteriefloran där nere. För det är troligen där du tänkt använda den!

Bättre då att frysa in en egen ispinne med enbart vatten och helst koka det innan, om hon har lätt att få flytningar och urinvägsinfektioner.

Om leken blir populär, så skall den ändå inte användas allt för flitigt. Blir lika illa som att tvätta inne i fittan med vatten, allt för ofta. Bättre att använda isbitar och enbart "smeka" utsidan, utmed blygdläppar och runt klitoris. Variera med tungan och dina läppar...