»

onsdag 19 oktober 2011

Still alive!!

Jodå, fröken lever.. hon har bara varit så upptagen med allt och inget de senaste dagarna att bloggen fått vila..

Det är faktiskt attans så svårt.. man kan snubbla över ett mumsigt 'ämne' till bloggen, något som man tänker .. DET ska jag skriva om, det kanske ni kan tycka är intressant.. och vad händer?

Jo antingen glömmer man bort vad det är man ska skriva eller så (som oftast händer) så märker man när det gått ett par minuter att det där inlägget som lät så bra i tanken var totalt värdelöst när det blev nedskrivet i bloggen och då raderas snabbare än snabbast innan ni läser skiten och tror fröken fått Ytterligare en skruv lös!

Nåja, inte lätt att vara på alerten.. för ärligt.. bloggen har ju varit Live i snart 4år, tro det eller ej, och de flesta ämnen som går att blogga om har ju skrivits om, både framifrån, bakifrån, ingående och ibland alltför närgånget..

Så nu vet jag inte vad fan jag ska skriva om...? Hjälp?
Vad vill ni läsa från mina pekisar?

Ska jag berätta om - min tanke att pierca ena bröstvårtan? (som medelålderstrots) Om mitt patetiska sexliv dessa dagar? (ja jag HAR faktiskt ett.. liv alltså, tro det eller ej!) Om min nya sexleksak jag köpt hem? Den som min kära Mor trodde var en häst(!?) och som grannarna antagligen tror är en slagborr som hakat upp sig? Eller om varför jag anser att bögsex på film är mer ärligt och lockande än tjejsex? Om varför jag anser att se på när andra har (grupp)sex är mer lockande än att medverka själv? Om varför jag tycker alla tjejer ska ha minst 3 flaskor (med olika smak) på glidmedel i sängbordet? Om varför jag tycker användandet av kondomer är underskattat? Om hur det känns att känna att man har ett samvete på ålderns höst? Hur mitt dejtande på 'fulsajter' gått? Vilka minor jag snubblat över och vilka jäkla idioter där finns. (mörkrädd var jag redan innan, men nu..oj.. så fort solen går i moln vill jag tända lampan) Eller mitt 'bekymmer' över hur det är att bedriva en sexnovellsida / sexblogg och vara en sökande singel samtidigt? (För hur länge ska man hålla hemligheter från ens privatliv hemligt för nya bekantskaper?) Om att jag har en osynlig Molgan i min Lgh som håller mig sällskap och busar och har sig och skrämmer mig halvt från vettet? Att jag blir fjårtisfyllafull på 2 glas rödvin? Jaaaa.. eller bara om sex..sex.. och lite mer SEX ?

Ja se.. finns en del att skriva om.. men ja.. vad vill NI läsa om?
Nåja.. god natt.. Hoppas det ligger lite feedback bland kommentarerna när jag tittar in nästa gång..


Nu ska fröken soooova, knulla kudden, gosa med John Blund, vila sina gröna, för ögonen blöder av trötthet.. hepp

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är jag nyfiken på att läsa om dej:
*Om din nya sexleksak du köpt hem?
*Jag tror jag förstår men vill höra dina ord om varför bögsex på film är mer ärligt och lockande än tjejsex?
*Då jag inte håller med om 3 flaskor så vore det intressant att höra varför du tycker alla tjejer ska ha minst 3 flaskor (med olika smak) på glidmedel i sängbordet?
*Hur ditt dejtande på 'fulsajter' gått?
*Om det är jobbigt att vara anonym och Date'a samtidigt.
*Vilka minor du snubblat över och vilka jäkla idioter där finns. (mörkrädd var du redan innan, men nu..oj.. så fort solen går i moln vill du tända lampan)
*Eller ditt 'bekymmer' över hur det är att bedriva en sexnovellsida / sexblogg och vara en sökande singel samtidigt? (För hur länge ska man hålla hemligheter från ens privatliv hemligt för nya bekantskaper?)
*Om att jag har en osynlig Molgan i min Lgh som håller mig sällskap och busar och har sig och skrämmer mig halvt från vettet?

MVH/ Toolman

Svenne sa...

Skriv om när du spillde ut en grogg på fina mattan som jag just gjort eller hur man får blommorna i fönstren att leva vidare trots alla skötselråd ;-)Puss puss på dig

Jenita sa...

Fröken H, låter inte som om du har problem med ämnen direkt !

Jag skulle tycka det vore jättekul att höra om dina "bekymmer" med att driva bubblan och vara singel!

Sen skulle jag vilja höra det andra också självklart, men just det jag nämner ovan var det som jag verkligen tänkte - det MÅSTE hon berätta!

~K~ sa...

Allt det är vore intressant att läsa om...

Fröken H sa...

Ok.. :) ska försöka spåna ihop ett inlägg eller 2 under helgen..

Och Svenne.. om jag hade haft ett svar på hur man sköter sina blommor så hade jag inte behövt pynta mina fönster med plast och kaktusar.. vill du ha svar på DEN frågan. fråga någon annan ;)

Jenita sa...

Svenne - amore och omtanke brukar man komma långt med!

(fast plastblommor är ju inte fy skam heller fröken H ;-) )

Lillan sa...

Tycker att alla ämnen lät intressanta faktiskt :)