»

fredag 28 oktober 2011

F.U.C.K

Någon som hört talas om F.U.C.K (friends you choose to keep)? Nedan beskrivna fyra människotyper är inte bland dessa och försök att hålla dig långt ifrån dem:

Muckrakers: Dessa negativa människor lever för att dra upp gamla smärtsamma händelser och sedan frossa i vrede, agg eller bitterhet, så att sådana olyckliga minnen hålls vid liv. Håll dig borta från alla som vill att du ska vara med i någons lidande, över vad som hänt tidigare.

Mud Slingers: Dessa illvilliga människor drar sig upp, genom att dra ned andra. De älskar att skvallra, kritisera, döma och förnedra alla som någonsin haft oturen att spendera tid tillsammans med dem. Den enda lojalitet dessa människor i sin omedvetna värld har kvar, är sin egen smärta, som de livnär genom att engagera alla som de kan lura ned i sin dy.

Swamp
Dwellers: Det finns en grupp människor som trivs bland låga vibrationer och som kräver ett mänskligt instrument för att spela ut sina oändligt mörka dissonans. Lätt att känna igen dessa olyckliga människor, då de för fram fruktansvärda mentala bilder av gamla och framtida händelser, till förmån för den onaturliga reaktion som de producerar. Ignorera dessa och de måste gå någon annanstans med sina onda spekulationer.

Live
Haters: Dessa mörka människor förevigar sitt grepp om den mänskliga själen genom att avstå de vackra gåvor som finns i livet. De lura oss att samtycka i deras klagan, grymhet och irritation. Utan vår omedvetna medverkan, kan dessa kroniska sökare inte sprida sitt gift.

2 kommentarer:

Svenne sa...

Tur man inte tillhör någon av dom!
Ha en bra helg "mina töser"

TinaW sa...

En skön helg till dig med Svenne...