»

torsdag 13 oktober 2011

PAN AMNy serie som börjar på TV3 den 16:e om vi inte är helt felunderrättade. Handlar om några flygvärdinnor på flygbolaget PAN AM under 1960-talet. Då de tjusigt kom i sina klarblå dräkter. Alltid gördel och ljusa nylonstrumpor. Invägda och kontrollerade innan flygpasset började för att strikt följa reglementet.
Nu har ena Wampisen redan tjuvkikat på tre delar och kan skvallra, att det inte enbart är ombord på flygplanen. Händer mycket omkring och miljön doftar 60-tal. Kläder, bilar och allt annat från den tiden...
Fortfarande kollar passagerarna lite extra, när flygvärdinnorna går genom vänthallen, men inte är det samma glans över dem idag?

En glimt av en korselett får du i första avsnittet, men då gäller det att hålla ögonen öppna. Annars får du som gillar gördlar och andra åtsittande underkläder tänka dig att det har flygvärdinnorna under sina dräkter, liksom alla andra välklädda kvinnor hade på första halvan av 1960-talet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade hit när jag sökte ljusa nylonstrumpor, som man ser så sällan, varför?
Pan Am verkar intressant, gillar 60-t looken med strutiga bröst. Mycket av den varan i Mad Men och läste toppig bh på gång igen, men aldrig sett någon. Har ni provat strut bh? Triumph Doreen kom på 60-t och görs fortfarande. Skulle uppskatta en testrapport och bild med angoratröja, eller tajt polojumper.
Lite bh-fetishist är jag väl, men inte dagens runda formpressade. Samtidigt som jag föredrar bh-löst!
Tack för fin blogg, som jag snart återkommer till!
Julius

TinaW sa...

Kul att du gillar Bubblanbloggen Julius. Ljusa nylonstrumpor för strumpeband hittar du hos http://se.calzessa.com/ och vi skall försöka tillgodogöra dina önskemål om strut-BH och angoratröja/polojumper. Några strut-BH:ar ligger i våra underklädeslådor och används vid högtidliga tillfällen...

Tina W

Anonym sa...

Tina. Tack för svar. Intressant med bh-modet. Strut-bh överdriver ungdomlig toppighet. Men dagens runda vadderade, misslyckade silikonbollar? Tack för strumptips, men jag hittade Wolford hudfärgade supertunna stay-up (bättre än strumpeband!). Tyvärr gillade inte tjejen, hon kände sig naken!? Gillar känslan nylonklädda ben och naket ovanför, som ni också skrivit! Är det ok för dig behålla strumporna när man älskar?
Ser fram emot strut-bh test. Gärna med kommentar hur det känns, jfr annan bh, eller ingen alls, som ju är bäst trots allt!
Om intresse skriver jag gärna mer om det, var ju med när bh-löst en gång var mode.
Julius

TinaW sa...

Julius: Vi gillar när läsarna kommer med egna bidrag som kan berika bloggen.Skriv gärna om BH-löst, men skicka det till bubblanbloggen(AT)hotmail.com så lägger vi in det som ett gästbloggande.

Tina W